Despre noi / Stiri

Living modern arhitectural

 

Ceea ce se remarca puternic in mobilierul modern actual sunt mixurile de texturi foarte diferite, care insa respecta o paleta cromatica asemanatoare. Zona tv din imagine ca si structura este compusa din jocul unor spatii inchise si deschise. Cromatica se reduce la alb mat pentru structura, alb lucios pentru fronturi si accentul dat de finisajul care imita textura rocilor.
Zona tv se poate realiza si pe alte nuante sau finisaje in functie de ambient. Un punct forte al acestei compozitii ar fi faptul ca poate fi folosita pentru delimitarea a doua zone din locuinta.

 

Read more

Canapele stil clasic 2012

Canapele modulare stil clasic imbracate in piele sau tesatura de cea mai buna calitate pot fi comandate la Benvenuti Casa -Showroom de mobilier si amenajari interioare.
Modularitatea canapelelor permite adaptarea la orice spatiu si realizarea oricarei configuratii: canapea cu 2 sau 3 locuri, cu dormeza sau fara, respectiv coltar.
Unele modele pot fi comandate si in varianta extensibila.
Se poate opta si pentru huse din tesatura, caz in care husa este complet detasabila si usor de intretinut sau schimbat.

Canapele stil clasic 2012

 

 

 

Read more

Canapele din piele design modern 2012

 

Canapele modulare imbracate in piele de cea mai buna calitate, picioare cromate, bronz sau lemn, disponibile pe comanda la Benvenuti Casa – Showroom mobilier si amenajari interioare.
Modularitatea canapelelor permite adaptarea la orice spatiu si realizarea oricarei configuratii: canapea cu 2 sau 3 locuri, cu dormeza sau fara, respectiv coltar.
Unele modele pot fi comandate si in varianta extensibila.
Se poate opta si pentru huse din tesatura, caz in care husa este complet detasabila si usor de intretinut sau schimbat.

Canapele din piele design modern 2012 – Benvenuti Casa

 

Read more

“Saptamanalul BIHOREANUL”

ARTICOL APARUT IN “Saptamanalul BIHOREANUL”:

Benvenuti şi-a deschis primul showroom de mobilă în Oradea

Primul showroom de mobilă Benvenuti Casa din Oradea şi-a deschis porţile marti, 18 octombrie.
Noutatea absolută a magazinului o reprezintă modul în care firma îşi propune să relaţioneze cu cumpărătorii, prin designerii prezenţi să ofere consultanță, să sugereze sau chiar să se deplaseze la client şi să îi prezinte variantele de mobilier care li se potrivesc, în funcţie de spaţiul locativ!

Un magazin „altfel”
Showroomul Benvenuti şi-a deschis marti porţile pentru orădenii care vor să îşi mobileze cu stil locuinţele. Magazinul se găseşte pe bulevardul Dacia la numărul 66, unde clienţii au la dispoziţie o ofertă cât se poate de generoasă de mobilier și decorațiuni interioare.
Benvenuti Casa este primul magazin de mobilă inaugurat de retailerul de încălţăminte în Oradea şi singurul care oferă, pe lângă mobilier de calitate, şi consultanţă la domiciliu! „Magazinul s-a născut din pasiune pentru mobilă şi din dorinţa de a oferi ceva nou, diferit şi inovativ orădenilor”, spune Dan Pavel, manager general al Benvenuti.
Un alt lucru important în ceea ce privește viziunea Benvenuti este calitatea. Cunoscând aşteptările clienților în materie de incălțăminte și accesorii, Benvenuti Casa este un loc în care creativitatea se întâlnește cu pasiunea pentru frumos. Prin urmare, vorbim nu doar de un showroom de mobilier, ci de un stil de viață în care căminul este pe primul plan.

„Wow” în faţa perfecţiunii
Conceptul se bazează pe măiestria designerilor italieni, care crează adevărate opere de artă pe care le îmbină cu soluții ingenioase de amenajare. Mobilierul este adus din Italia de la 24 de furnizori specializaţi şi oferă peste 1.000 de variante la fiecare componentă (canapea, mobilă de bucătărie sau pat de dormitor), cu materiale de cea mai bună calitate, astfel încât clienţii să şi le poată „customiza” după preferinţă.
Mai mult, cumpărătorii au la dispoziţie, pe lângă piesele de mobilier, şi o mulţime de decoraţiuni, atât clasice cât şi moderne pentru a-şi aranja locuinţa după bunul plac. Toate acestea sunt propuse de specialiștii de la Benvenuti Casa, care își doresc ca birourile, terasele sau casele orădenilor să reprezinte spații familiare, unice, armonioase. „Îmi doresc ca reacția orădenilor la vizitarea micului showroom și la primirea proiectelor de amenajare pentru casa lor să fie, întotdeauna: Woow!”, spune Dan Pavel.

Read more