Despre noi / Prezentare

BENVENUTI CASA – este noul concept Benvenuti dedicat, de aceasta data, domeniului amenajarilor interioare. Benvenuti Casa propune o gama extrem de variata de mobilier si accesorii, acoperind o paleta larga de stiluri: de la clasic– elegant pana la modern-minimalist.

Design-ul inovator si calitatea garantata de catre producatori consacrati pe piata italiana se imbina, la Benvenuti Casa, cu solutii ingenioase de amenajare, propuse si personalizate de catre specialistii nostri in design; astfel incat, aranjarea casei, a terasei, sau a biroului sa fie in armonie cu spatiul caruia ii este destinat.

Mobilierul Benvenuti Casa este acel mobilier care te imbie sa-ti imaginezi si sa–ti creezi spatiul vital asa cum l-ai visat: familiar, unic, peronal, prietenos si in concordanta cu pragmatismul vietii cotidiene. Este locul unde alegi cele mai bune solutii pentru amenajarea casei tale.

La Benvenuti Casa poti opta sa-ti amenajezi locuinta sau camera prin alegerea acelor piese de mobilier adaptate propriilor tale dorinte sau necesitati sau poti cumpara compozitiile prezentate in showroom. Indiferent de alegerea facuta, ai oricand la dispozitie, posibilitatea de a-ti personaliza produsele conform propriului tau stil.