Bucatarie Glossy moderna caffelatte

Bucataria modulara moderna creeaza spatiul de lucru imbinand esteticul cu functionalitatea. Ce este cel mai important de retinut la o bucatarie modulara este  faptul ca se poate adapta oricarui spatiu existent.
Bucataria Glsosy corespunde conceptului de eleganta rafinata in bucatarie. Este o bucatarie potrivita persoanelor atente la design, dar si la functionalitate maxima.
In cazul unui ambient “open space” se poate opta pentru a o peninsula care are atat rolul de a oferi continuitate pentru zona de lucru a bucatariei, dar si pentru a servi drept zona moderna de luat masa … in locul unei “masute” de bucatarie. Pentru aceasta solutie se poate opta si in spatii de dimensiuni mai mici.
La usile de la corpurile superioare a fost folosit un sistem care de cele mai multe ori se foloseste la mobilierul de living si anume sistemul “push-pull”. De asemenea corpurile superioare pot fi dotate cu sistem de iluminat, recomandabil atat pentru a conferi o lumina calda, ambientala spatiului, dar si foarte practic pentru iluminatul direct al suprafetei de lucru.
Bucataria este realizata din material lemnos cu o densitate ridicata si poate avea doua tipuri de finisaje: lucios si esenta de lemn. Fronturile lacuite pot avea culorile: alb, caffelatte, rosu cires si albastru petrol.
Noile fronturi decorative esente de lemn pot avea culorile: frasin alb pur, stejar maro inchis, stejar albit, stejar bej.
Manerele sunt ultra slim si moderne.
Blatul poate fi ales dintr-o varietate vasta de modele in functie de preferinte, in functie de culoare, textura (lisa sau rugoasa), material (laminat, cuart, inox, marmura, material compozit). Grosimile disponibile pentru blat pot fi de 2,3,4,6, 8 cm
Blaturile laminate au efect unic de piatra porfir (roca vulcanica cristalina), iar blaturile din cuart pot fi negru imperial sau alb lucios.
La Benvenuti Casa pentru fiecare comanda se executa un proiect tridimensional (3D) pentru simularea configuratiei , culorilor si texturii materialelor.
Asiguram transport si montaj in Oradea.

Written by