Bucatarie Glossy albastru petrol si blat cuart alb

Bucatarie modulara moderna creeaza spatiul de lucru imbinanand esteticul cu functionalitatea.
Suprafetele lucioase de culoare albastru petrol dau o nota unica, moderna si stilata bucatariei, iar contrastul cu alb accentueaza aspectul de curat, ordonat.
Bucataria indeplineste functia estetica datorita liniilor simple fara elemente decorative in plus. De asemenea este functionala si ergonomica .
Se poate observa ca este vorba de un “open space” astfel buucataria, zona de dinning si zona de living formeaza un singur ansamblu.
Bucataria este impartita in 4 zone:
-zona de lucru
-zona de depozitare
-zona de dining
-zona de bar
Zona de lucru este comuna cu zona de bar, dar sunt marcate prin diferenta de nivel a blatului, astfel ca in zona chiuvetei s-a ales un blat de 4 cm, iar in continuare s-a optat pentru o inaltime a blatului de 6 cm.
Forma de “U” a bucatariei este una dintre cele mai practice daca ne gandim la faptul ca toate electrocasnicele necesare zonei de gatit sunt amplasate in aceasta forma. In acest fel totul este la indemana utilizatorului.
La usile de la corpurile superioare a fost folosit un sistem care de cele mai multe ori se foloseste la mobilierul de living si anume sistemul “push-pull”. De asemenea corpurile superioare pot fi dotate cu sistem de iluminat, recomandabil atat pentru a conferi o lumina calda ambientala spatiului, dar si foarte practic pentru iluminatul direct al suprafetei de lucru.
Bucataria beneficiaza de mult spatiu de depozitare cu ajutorul corpurilor de coloana incastrate. Ca si element distinctiv usile de la corpurile incastrate sunt coplanare si culisante. Practic aceste corpuri mascheaza tot ce este necesar pentru o bucatarie de la alimente, produse de curatat, electrocasnicele incorporabile cum ar fi frigiderul, cuptorul, chiar si cafetiera.
Ca si solutii de hota pentru zona de gatit amplasata pe insula sau peninsula se recomanda hotele tubulare sau de tavan Elica sau Baumatic, furnizori premium de electrocasnice.
Bucataria Glossy corespunde conceptului de eleganta rafinata in bucatarie. Este o bucatarie potrivita persoanelor atente la design, dar si la functionalitate maxima.
Fronturile lacuite pot avea culorile: alb, caffelatte, rosu cires si albastru petrol.
Noile fronturi decorative esente de lemn pot avea culorile: frasin alb pur, stejar maro inchis, stejar albit, stejar bej.
Manerele sunt ultra slim si moderne.
Blaturile laminate au efect unic de piatra porfir (roca vulcanica cristalina), iar blaturile din cuart pot fi negru imperial sau alb lucios. Grosimile disponibile pentru blat sunt de 2,3, 4,6 si 8 cm.
Ca si element nou se poate opta pentru o peninsula rotunda pentru a facilita integrarea bucatariei in living in cazul unui ambient “open space”.
La Benvenuti Casa pentru fiecare comanda se executa un proiect tridimensional (3D) pentru simularea configuratiei, culorilor si texturii materialelor.
Asiguram transport si montaj in Oradea.

Written by