“Saptamanalul BIHOREANUL”

ARTICOL APARUT IN “Saptamanalul BIHOREANUL”:

Benvenuti şi-a deschis primul showroom de mobilă în Oradea

Primul showroom de mobilă Benvenuti Casa din Oradea şi-a deschis porţile marti, 18 octombrie.
Noutatea absolută a magazinului o reprezintă modul în care firma îşi propune să relaţioneze cu cumpărătorii, prin designerii prezenţi să ofere consultanță, să sugereze sau chiar să se deplaseze la client şi să îi prezinte variantele de mobilier care li se potrivesc, în funcţie de spaţiul locativ!

Un magazin „altfel”
Showroomul Benvenuti şi-a deschis marti porţile pentru orădenii care vor să îşi mobileze cu stil locuinţele. Magazinul se găseşte pe bulevardul Dacia la numărul 66, unde clienţii au la dispoziţie o ofertă cât se poate de generoasă de mobilier și decorațiuni interioare.
Benvenuti Casa este primul magazin de mobilă inaugurat de retailerul de încălţăminte în Oradea şi singurul care oferă, pe lângă mobilier de calitate, şi consultanţă la domiciliu! „Magazinul s-a născut din pasiune pentru mobilă şi din dorinţa de a oferi ceva nou, diferit şi inovativ orădenilor”, spune Dan Pavel, manager general al Benvenuti.
Un alt lucru important în ceea ce privește viziunea Benvenuti este calitatea. Cunoscând aşteptările clienților în materie de incălțăminte și accesorii, Benvenuti Casa este un loc în care creativitatea se întâlnește cu pasiunea pentru frumos. Prin urmare, vorbim nu doar de un showroom de mobilier, ci de un stil de viață în care căminul este pe primul plan.

„Wow” în faţa perfecţiunii
Conceptul se bazează pe măiestria designerilor italieni, care crează adevărate opere de artă pe care le îmbină cu soluții ingenioase de amenajare. Mobilierul este adus din Italia de la 24 de furnizori specializaţi şi oferă peste 1.000 de variante la fiecare componentă (canapea, mobilă de bucătărie sau pat de dormitor), cu materiale de cea mai bună calitate, astfel încât clienţii să şi le poată „customiza” după preferinţă.
Mai mult, cumpărătorii au la dispoziţie, pe lângă piesele de mobilier, şi o mulţime de decoraţiuni, atât clasice cât şi moderne pentru a-şi aranja locuinţa după bunul plac. Toate acestea sunt propuse de specialiștii de la Benvenuti Casa, care își doresc ca birourile, terasele sau casele orădenilor să reprezinte spații familiare, unice, armonioase. „Îmi doresc ca reacția orădenilor la vizitarea micului showroom și la primirea proiectelor de amenajare pentru casa lor să fie, întotdeauna: Woow!”, spune Dan Pavel.

Written by